Grijze ROTHO pedaalemmer PASO 50 liter carbon metallic | Prullenbak voor eenvoudige afvalverwijdering

115,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Grijze ROTHO pedaalemmer PASO 50 liter carbon metallic | Prullenbak voor eenvoudige afvalverwijdering

Pedaalemmer PASO van Rotho maakt eenvoudige afvalverwijdering mogelijk Ziet de keuken er na een taartgevecht weer troosteloos uit of heeft het familiefeest weer vlekken en brandhaarden achtergelaten? Als u dit weet, zult u zeker uitkijken naar uw nieuwe keukenhulp - de pedaalemmer PASO. Profiteer van een eenvoudige bediening door middel van een voetstap. Bovendien voorkomt het volledig afsluitbare deksel van de pedaalemmer dat er geuren ontsnappen. Gun uzelf een stabiele en goedgevormde oplossing voor de afvalverwijdering. Dankzij zijn afgeronde vorm en slanke lijnen biedt dit Rotho-artikel ook een rustige en elegante meerwaarde als visueel onderdeel van uw kamer. De PASO-afvalemmer voor elke gelegenheid in de keuken Berg de pedaalemmer PASO op in bijna elke smalle nis in de kamer of zet hem onopvallend in de vrije hoek op het terras. Gebruik dit kunststof artikel van Rotho om al het geproduceerde afval gemakkelijk af te voeren. Natuurlijk kunt u ook twee bakken gebruiken, een voor plastic producten en een voor organisch afval. Combineer afvalverwerking met een stijlvolle oplossing met de PASO afvalbak van Rotho:

  • robuust materiaal - Met de aanschaf van een pedaalemmer van Rotho bent u verzekerd van Zwitserse merkkwaliteit. Dit is enerzijds te zien aan de gebruikte kunststof en anderzijds aan de verdere verwerking. De donkere roestvrijstalen ommanteling biedt u dus nog een beschermende barrière en een optische blikvanger in de keuken.
  • Praktische voetstap - Om het deksel te openen voor afvalverwijdering hoeft u alleen maar met uw voet op de geïntegreerde brede hendel te schommelen. Profiteer van dit eenvoudige gebruik van de PASO afvalbak als u uw handen vol heeft en u uw omgeving om hygiënische redenen wilt beschermen tegen vlekken en vuil.
  • het juiste volume - Ontdek de ideale pedaalemmer voor alles, van het af en toe weggooien van klein afval tot weelderige familiefeesten. De reukloze pedaalemmer Paso is verkrijgbaar in de maten 20, 30, 40 en 50 liter.

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: