Transparante Lampe Berger Essentielle Ovale geurbrander met navullingen 2 x 250 ml in giftset

42,50
3 Prijzen, De beste prijs bij De Bijenkorf


Merk:
Kleur:
Transparant

€ 3,95 per bestelling
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Transparante Lampe Berger Essentielle Ovale geurbrander met navullingen 2 x 250 ml in giftset

Een ovaal met vrouwelijke rondingen die om en om citrusachtige en aromatische geuren onthullen. Een fris, modern briesje waait door uw huis. Geef dit starterset cadeau aan familie, vrienden of gewoon aan jezelf! Het is namelijk dé perfecte start voor Lampe Berger. Het complete set wordt geleverd in een luxe doos met één katalytische brander (AIR PUR) , één trechter, één afsluitdop en twee flesjes van 180ml parfum. De twee geuren zijn altijd Neutraal (neutre essentiel) en wisselend een andere geur. De wisselende geur is altijd een geur die veel mensen lekker vinden zoals Bries vanuit de zee - Vent d'Océan. Verkrijgbaar in drie uitvoeringen: ovaal, vierkant en rond.

Ontdek de Box Berger Lamp Essentielle Ovale met zijn nieuwe lampvorm. De ovale, soepele vormgeving en de transparantie van deze katalyselamp maken dat deze zich in ieder interieur thuis voelt. Probeer de zuiverende functie van de Berger Lamp uit met het parfum Air Pur - Neutre Essentiel dat u in dit pakket vindt. Deze vloeistof is dan wel geurloos, maar helpt wel nare geurtjes uit de lucht te halen en de werking van uw brander te optimaliseren.

Veel mensen denken bij Lampe Berger aan de heerlijke parfum voor in huis, maar vergeten daarbij de reinigende werking van de Lampe Berger. Nare luchtjes in huis, bijvoorbeeld na het koken, haal je simpel weg door de brander even aan te steken. En als bonus krijg je daar een heerlijke parfum voor terug die je bovendien zelf kunt uitkiezen, zo kies je zelf de geur die bij jou past. Geen meerdere luchtjes meer door elkaar, maar één heerlijke geur in de woonkamer. Of op kantoor, keuken, badkamer, en ga zo maar door.
Als je ondersteuning voor schermlezers wilt inschakelen, druk je op Ctrl+Alt+Z Druk op Ctrl+schuine streep voor meer informatie over sneltoetsen.

Maat:
250 ml
Materiaal:
Glas
Voorraad: