Antraciet-grijze GROHE Inbouw prullenbak - 2 afvalbakken (1x29L en 1x11L) - 40982000

394,07
2 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Antraciet grijs

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Antraciet-grijze GROHE Inbouw prullenbak - 2 afvalbakken (1x29L en 1x11L) - 40982000

GROH afvalscheidingssysteem
Wil je je afval op een efficiënte en georganiseerde manier scheiden? Dan is het GROH afvalscheidingssysteem de perfecte oplossing voor jou. Met dit systeem kun je gemakkelijk verschillende soorten afval scheiden en opbergen, waardoor je een schonere en milieuvriendelijkere leefomgeving creëert.

Praktisch en ruimtebesparend
Het GROH afvalscheidingssysteem is speciaal ontworpen om in elke keuken te passen. Met een breedte van 868 mm, een hoogte van 533 mm en een diepte van 435 mm neemt het systeem niet veel ruimte in beslag. Het kan gemakkelijk worden ingebouwd onder de spoelbak en is ook geschikt voor deurinbouw.

Efficiënte afvalscheiding
Met het GROH afvalscheidingssysteem kun je je afval efficiënt scheiden. Het systeem wordt geleverd met twee afvalbakken, waardoor je verschillende soorten afval kunt scheiden. De totale inhoud van de afvalbakken is 40 liter, wat voldoende ruimte biedt voor al je afval.

Handig en hygiënisch
Het GROH afvalscheidingssysteem is uittrekbaar, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot de afvalbakken. Dit maakt het legen en schoonmaken van de bakken een stuk eenvoudiger. Bovendien is het systeem voorzien van deksels, waardoor je geen last hebt van nare geurtjes en insecten.


Met het GROH afvalscheidingssysteem haal je een praktisch, ruimtebesparend en hygiënisch afvalscheidingssysteem in huis. Begin vandaag nog met het creëren van een schonere en milieuvriendelijkere leefomgeving!

Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: